Det är jag som är Cheer Guy. Jag är snäll att rida och jag tycker om både hoppning och dressyr.  Jag kan vara lite busig i boxen så sköt mig gärna i en skötspilta.

Det är jag som är Grim och jag är grym. Jag är pigg och glad och framåt, jag älskar att hoppa! Jag är snäll att sköta i boxen men kan vara lite svår att tränsa, be gärna en vuxen om hjälp.

Det är jag som är Navajo men kallas Maja. Jag är skygg och lite osäker när du ska sätta på mig grimman. Jag kan se lite grining ut men jag är väldigt snäll att sköta när grimman är på.  Var vänlig men bestämd mot mig så går det bra. Jag är rolig att rida på.

Det är jag som är Cordeka men kallas Sprite, jag är en favoritponny i stallet, jag är supersnäll men kan vara lite tiggig i boxen då lyfter jag mitt fram ben.  Jag är supersnäll att rida.

Det är jag som är Zafir, jag är en glad kille men lite busig så mig är det bäst att sköta i en skötspilta. Jag gillar att hoppa.

Det är jag som är Trinket, jag är en ur snygg scheck tjej som är supersnäll i alla hantering, men jag är också ny här kanske inte har kolla på alla rutiner än.

Det är jag som är Big Molly, jag är en härlig tjej med mycket hovskägg. Jag är snälla att sköta och rida jag gillar dressyr och hoppning.

Det är jag som är Emely, jag är en försiktig tjej så var lite lugn och försiktig när du sköter mig. Jag är supermysig att sköta och snäll att rida med lite bestämd attityd ibland. Jag har också tävlat i hoppning vilket jag tycker är kul!

Jag heter Wizard, Jag tycker det är väldigt roligt med dressyr och gillar att tävla. I hoppningen kan jag bli lite osäker och är känslig i min mun så var försiktig med handen. 

Jillian jag är ny på ridskolan