Det är jag som är Zafir, jag är en glad kille men lite busig så mig är det bäst att sköta i en skötspilta. Jag gillar att hoppa och kan vara väldigt gullig i boxen men snälla mata mig inte då kan jag bli allvarligt sjuk. 

Det är jag som är Trinket, jag är en ur snygg scheck tjej som är supersnäll i alla hantering. Jag gillar att galoppera men kan vara lite studsig i traven. 

Det är jag som är Big Molly, jag är en härlig tjej med mycket hovskägg. Jag är snälla att sköta och rida jag gillar dressyr och hoppning.

Det är jag som är Emely, jag är en försiktig tjej så var lite lugn och försiktig när du sköter mig. Jag är supermysig att sköta och snäll att rida med lite bestämd attityd ibland. Jag har också tävlat i hoppning vilket jag tycker är kul!

Jag heter Wizard, Jag tycker det är väldigt roligt med dressyr och gillar att tävla. I hoppningen kan jag bli lite osäker och är känslig i min mun så var försiktig med handen.

Det är jag som är Jillian, jag älskar att bli ryktad och är snäll i all hantering. Lite känslig i munnen så var försiktig i handen när du rider.