Anna Karin Nylander - Delägare - Utbildad förskolelärare, kommer senast från Delsbo där jag jobbade som ridskolechef. Gick långa kursen 94 -94, tillsammans med Cissi. C-tränare i hoppning. Tävlat Msv hoppning med vinst och placeringar, tävlat Msv dressyr och tävlat fälttävlan. Ridit in flera hästar och utbildat tom Msv nivå i dressyr och hoppning. Jag älskar hästarna och tycker det är fantastiskt roligt att undervisa elever och hästar.

Cecilia Cissi Lagin - Delägare Utbildad ridlärare vid Strömsholm Gick långa kursen 94 -94, tillsammans med Anna Karin. Cissi är ansvarig för ekonomin. 

Tävlat Msv hoppning och ridit in flertalet unghästar, hon är känd för sitt otroliga tålamod och lugn.

Ann Liwing är B-tränare i hoppning samt Ridlärare. Hon har haft ridskoleverksamhet i Söderköping och Surahammar. Vidare har hon varit tränare och lagledare, bl a för ponnylag som deltagit i Allsvenska finalen på Strömsholm och har själv placering i SM-hoppning. Andra meriter är bl a två 2:a placeringar i Grand Prix hoppning samt att ha deltagit i ett 150-tal svårklass hoppningar. I en höjdhoppningstävling i Malmö hoppade Ann 1,95 m.Ann har haft många framgångsrika tävlingsryttare som sina elever. Under åren hade hon bland sina elever Malin Baryard, Sara Jegenberg och Viktoria Lundberg. Bröderna Marcus och Pontus Westergren kom till Anns ridläger.

Annelie Svalenborn, Utbildad barnskötare på gymnasiet och efter det Svensk Ridlärare lever 1 på Strömsholm. Har arbetat som ridinstruktör sedan -02, men har de 3 senaste åren varit hos elitryttarna Arnold Assarsson & Elin Jansson som beridare/hästskötare och stallchef. Nu är jag tillbaka hemma och tycker det är jättekul att instruera. Jag har 3 egna hästar, varav 2 är egna uppfödningar. Jag tycker det är kul med avel och är bra på att rida in hästar. Jag tävlar främst i hoppning.

Rebecca Lagin (dotter till Cissi Lagin) Jag har varit på Gustavsberg sedan jag var 7 år så jag håller stallet väldigt kärt då det är som mitt andra hem. Jag tävlar främst i hoppning men tycker det är väldigt kul med dressyr och fälttävlan, jag har egen häst och tävlar och tränar andras hästar. Jag är utbildad ridledare på Strömsholm och har kurser i grönt kort. Jag har lektion på tisdagar och privat lektioner.

Hej! Emma heter jag och arbetar i stallet.

Hej! Alvina heter jag och jobbar i stallet

Hej! Anki heter jag och hjälper till i stallet