Hej på er!

Tack för den här terminen som alltid går det väldigt fort. 
Nu ska hästarna och ponnyerna få lite ledigt. Några hyrs ut under juli månad och en del som gått mycket under våren får beta och vara mest lediga så att de kommer tillbaka pigga och glada. 

Nästa termin börjar den 14 augusti och anmälningsavgiften ,1000 kr, ska vara betald senast 15 juli för att säkerställa en plats. 
Det underlättar för oss om ni mailar oss om ni tänker sluta rida. 
Vi har otroligt många som står i kö och väntar på plats. 

Tack alla elever, föräldrar, anhöriga, stalljobbare och personal som gör att våra hästar mår så bra och är så fina. 
Ni har alla en del i det att vi har så trevliga hästar. Cissi och jag har en vision att eleverna ska vilja lära sig om hästarna och deras miljö och skötsel och därför vill vi att våra elever ska delta på en dag i stallet med alla förekommande rutiner i ett stall. 
Vi kallar det stalltjänst. Våra timmes elever har en dag per termin. Anmäl tre datum som ni kan vara med, senast den 7 augusti. Cissi gör sedan upp ett schema inför höstterminen då ni har er stalldag. Schemat finns tillgängligt i stallet inför lektionsstart. 
30- och 45 minuters elever hjälper klubben, Gustavsbergs ryttarsällskap, med cafeterian. Viktigt att ni kontrollerar vilken dag ni ska vara på stallet. 

V 42 har vi teorivecka med många roliga och lärorika tillfällen. Har ni förslag på innehåll på teoriveckan så mottags det gärna. 
v.44 är det höstlov för skolelever vi har ridning som vanligt. Vi har inte planerat ännu för detta det kan bli en del dagaktiviteter då. 
8 december har vi den traditionella julshowen tillsammans med klubben och Mälardalens gymnasium. Kl.15 i stora ridhuset. 

Vi letar efter två stora hästar till verksamheten och hoppas på att vi ska hitta några lämpliga. 
Ponnyer och hästar har hållit sig så fina och friska så vi har beslutat oss för att alla blir kvar tillsvidare. 

I sommar och under hösten kommer vi att göra iordning hagar, fixa nytt underlag i lilla ridhuset, göra en ny utebana och en hel del annat som gynnar alla. Det ser vi fram mot. 

En uppmaning bilburna föräldrar och anhöriga, snälla åk inte upp på gården mellan lilla ridhuset och det stora ridhuset. Endast personal får stå där uppe. 
Det är en stor risk för barn och hästar att det händer något där. 

Tack klubben och sponsorer som ordnat ett sådant fint käpphäst stall, hinder och hästar mellan gröna och blå längan. Där kan vi alla med spring i benen hoppa omkring. 

Ha en skön sommar. Vi syns i augusti. Anna-Karin, Cissi, personal och hästar

 

 

Vad roligt att du vill börja rida hos oss!

Innan du börjar rida vill vi att du mailar dina kontaktuppgifter till info@skargardens.se och läser igenom allmänna bestämmelser

Namn:

Adress:

Mail:

Mobilnummer:

Personnummer:

Ridgrupp (dag & tid):